Za prvu Vašu online kupovinu dobijate 5% popusta kod nas!
Tošin bunar 156-158, Beograd
011 2696635
Osnovano 2004

O nama

Upoznajte nas kroz istoriju

Sve što treba da znate o nama

AMB GROUP je kompanija koja posluje od 2004. godine i bavi se uvozom i trgovinom keramičkih pločica i celokupne opreme za kupatila. Saradjujemo sa najboljim proizvođačima pločica kako bismo u ponudi uvek imali nove i visokokvalitetne proizvode.

Bez obzira da li želite kreiranje ili renoviranje Vašeg doma, mi imamo pločice za Vas! Dvadeset godina poslovanja omogućavaju da Vam pružimo pouzdane savete i podršku prilikom izbora artikala iz našeg asortimana.

SAVRŠENE PLOČICE POSTOJE!

Svesni smo da većina kupaca zna veoma malo o keramičkim pločicama i zato, slobodno nas pitajte! Nijedno pitanje u vezi sa tipom, namenom, kvalitetom pločica, materijala za ugradnju i sl., nije besmisleno ili neprijatno za postavljanje. Godinama se bavimo ovim poslom i nema mnogo toga što već nismo čuli ili mogli da odgovorimo.

Naš prodajni tim će Vam pomoći u pronalaženju najboljeg dizajna pločica za Vas. Uz naše iskustvo i nekoliko hiljada serija pločica koje su uvek na zalihama, garantujemo da ćemo pronaći pravi proizvod za Vas, bez obzira na Vaš budžet. U osnovi svega što radimo je zadovoljstvo kupaca i mislimo da smo dobri u tome.

Radujemo se što ćemo čuti Vaše ideje i pronaći rešenje za njih. Dobro došli u svet keramičkih pločica!